Esplanaden 3:s vinklubb

En liten vinbar och en liten vinklubb med vinprovning, vinpassion och vinkunskap. 

Välkommen till en vinklubb för alla


Vi tar ett sommaruppehåll och återkommer till hösten.

För oss är vin inte bara goda droppar och umgänge, det kan också vara konstverk skapade utifrån både vetenskap och skickligt hantverk. Men framför allt är vin roligt. Därför vi har skapat en vinklubb där du som gäst på Esplanaden 3 kan lägga till både kunskap och upplevelser enkelt och prestigelöst. Att både få prova nya sorter och lära sig mer, helt utan prestation, adderar bara mersmak, uppskattning och upptäckter till vinvärldens. Hos Esplanaden 3 serveras du alltid kvalitetsvin, med nyfikenhet och tanken om att vi delar vinpassionen med dig. Esplanaden 3:s egen vinklubb är en del av detta.

Tillsammans med Esplanaden 3:s egen vinklubb har du möjlighet att få upptäcka vad du gillar och stilla din nyfikenhet på vad en riktigt bra vinbar kan erbjuda. Som din ciceron finns vinbarens egen sommelier som ständigt förnyar utbudet.
Det kommer erbjudas winemakers dinner, vinprovningar med producenter och importörer samt vår egna sommelier som kommer att ta er genom vinets värld.

​​​​​​​


​​​​​​​

Så här blir du medlem:

Medlemskapet kostar 500kr, då ingår ett presentkort på samma belopp som kan nyttjas i vårt vinskåp, ni kan där göra era egna provningar eller bara ta ett gott glas vin.
Medlemsskapet  ger er förtur på kommande events och platser. Allt du behöver göra är att anmäla dig på info@esplanaden3.se eller skicka ett meddelande till oss.

Vin att upptäcka!

 Vita

Vita viner från hela världen

 Röda

Röda viner från hela världen,


 Rosé

Roséviner som passar både till ett glas på uteserveringen & till Tapas
​​​​​​​

öl på fat

Världskänd tjeckisk lager från pilsner Urquell som både är ofiltrerad och opastörieserad.

Prova kvalitetsvin på glas med Enomatic


Utbud och sortiment är allt för en vinbar med stolthet och kvalitet. Det är vi. På Esplanaden 3 kan du alltid prova kvalitetsvin på glas. Genom serveringslösningen Enomatic finns ett 30-tal sorter alltid tillgängliga och det ger dig alla möjligheter att prova flera vinsorter under samma kväll. Eller att hela sällskapet dricker sitt eget favoritvin.

Ett presentkort till den som älskar kvalitetsvin

Ge bort goda vinupplevelser genom ett presentkort hos Esplanaden 3 och Enomatic. Kortet laddas med ett belopp som kan användas i restaurangen och vinbaren. Det gäller för vin på glas endast, men kan användas i samband med att du eller ditt sällskap äter hos oss. Du köper det på plats på Esplanaden 3. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att skicka ett meddelande till oss